Geen 3 maar 4 winnaars van Win Je Zaak in HALLE

C21

Geen 3 maar 4 winnaars van Win Je Zaak in HALLE

Schermafbeelding_2022-05-25_om_21
 

De kogel is door de kerk. De winnaars van de actie ‘Win je zaak’ in Halle zijn bekend. En verrassend: het zijn er geen drie, maar vier geworden!
De voorbije maanden ging de stad Halle samen met Unizo Halle, de provincie Vlaams-Brabant en Roularta op zoek naar ondernemende enthousiastelingen die dromen van een eigen zaak in Halle. Drie kandidaat-ondernemers maakten kans op een mooi startpakket:

  • 1 jaar gratis huur
  • een inrichtingssubsidie t.w.v. 3000 euro
  • een communicatiebudget t.w.v. 1000 euro
  • startersbegeleiding van Unizo t.w.v. 2000 euro

“De jury heeft intussen gewikt en gewogen”, laat Johan Servé, schepen van Lokale Economie, weten. “Vier kandidaat-ondernemers wisten de juryleden te bekoren. Omdat ze één voor één een erg sterk dossier konden voorleggen, hebben we besloten om geen drie, maar vier winnaars aan te duiden.” De gemeenteraad keurde de nodige aanpassingen aan het wedstrijdreglement goed. “Eind juni krijgen de vier winnaars de sleutel van hun pand”, legt centrummanager Jan Boots uit. “Bedoeling is dat ze in het najaar de deuren openen. Halle krijgt er dan dus nog eens vier nieuwe handelszaken bij. We wensen de winnaars alle succes toe.”
Wie zijn de winnaars?
Elith
Onderneemster Elina wil in Halle werk maken van een trendy kledingzaak met een specifiek aanbod voor jongere mannen en vrouwen. In haar belevingszaak ‘Elith’ zal je ook gepersonaliseerd stijladvies krijgen en kunnen genieten van een lekker glaasje bij het shoppen. Elina stampte een tijdje geleden al een eigen horlogemerk uit de grond via de website www.my-elith.com. Ook dat zal verkrijgbaar zijn bij ‘Elith’.
Lou & Stache
‘Lou & Stache’ wordt een hondenbakkerij met ook eigen accessoires en speeltjes. Nathalie en Jessica willen een plek creëren waar de zintuigen van zowel baasjes als honden geprikkeld worden. De koekjes en taarten zullen dan ook in eigen zaak gebakken worden. Een meerwaarde voor elke dierenliefhebber!
BOEK!

Een zelfstandige boekhandel met advies op maat van elke lezer. Dat is de grote droom van Katrien. ‘BOEK’ wordt een boekhandel waar er, naast een kwalitatief boekenaanbod, ook plaats is voor beleving en onthaasting. Genieten van een boek bij een dampende kop koffie of een heerlijk glaasje wijn, dus. 
Alpina bloemen & accenten
Onderneemster Luna leerde knepen van het vak in de bloemenwinkel van haar familie. Nu is ze klaar voor de volgende stap: haar eigen, moderne bloemen- en plantenzaak. Bij ‘Alpina’ zal je bloemen, planten en decoratie vinden voor ieders budget.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 mei 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys/ Fleur Deleeuw | 07 jun 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 01 jun 2023

archief