HALLE - Zwangerschapsgids biedt leidraad voor aanstaande ouders

C21

HALLE - Zwangerschapsgids biedt leidraad voor aanstaande ouders

Schermafbeelding_2022-09-24_om_10
 

In samenwerking met het Huis van het Kind Halle brengt onze stad een zwangerschapsgids uit. Deze gids biedt aanstaande ouders een antwoord op zowel medische als administratieve vragen en verwijst naar diensten en organisaties voor ondersteuning.
Checklist? Check!
Word je binnenkort mama of papa? Dan komen er vast heel wat vragen op je af. Van de aanvraag van kraamzorg en kinderopvang tot de regeling van het geboorteverlof en de geboorteaangifte. Daarom sloeg onze stad de handen in elkaar met het Huis van het Kind Halle om alvast enkele antwoorden voor jou te verzamelen. Het resultaat is de zwangerschapsgids. Hierin vind je onder andere een checklist met alle administratieve en medische zaken die je moet regelen. De gids begeleidt je verder bij elke volgende stap tijdens de zwangerschap en geeft je een lijst met diensten en organisaties die de gewenste ondersteuning aanbieden.
Aanstaande ouders kunnen de zwangerschapsgids verkrijgen aan de balie van het stadhuis, JC De kazerne, sociaal huis, ziekenhuis, mutualiteiten, huisartsen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 sep 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief