Start 2 Badminton opnieuw erg populair in HALLE

C21

Start 2 Badminton opnieuw erg populair in HALLE

Batminton_halle_
 

BTH '86 organiseert ook dit seizoen in Sportcomplex De Bres in Halle een nieuwe editie van de Start 2 Badminton-lessenreeks voor beginnende recreatieve spelers. Tijdens een traject van 4 sessies waarin er steeds anderhalf uur training is en een uurtje vrij spel, leren recreatieve spelers er de basics van het badminton van een gediplomeerde coach.

"We hebben de inschrijvingen voor onze lessenreeks al na één dag dicht moeten zetten, nadat we dit aangekondigd hadden op onze website en Facebookpagina." zegt Bram Verkens, recreantenverantwoordelijke bij Badmintonteam Halle '86. "Het badminton is een erg toegankelijke sport, vereist geen grote investering qua materiaal en kan binnen onze club 3 keer per week worden beoefend voor amper €95 voor een heel seizoen. Daarnaast kunnen wij als club ook de nodige begeleiding bieden en organiseren we jaarlijks een aantal events waarbij we al onze leden betrekken waarbij we ook een sociale rol spelen en zorgen voor verbondenheid."

Wie ook recreatief wil badmintonnen, kan zich nog steeds aansluiten. De club organiseert een tweede lessenreeks in het midden van het seizoen waarbij nieuw aangesloten spelers voorrang krijgen op inschrijving. Alle informatie is te vinden op hun website: www.badmintonhalle.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 okt 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief