DNA Marketing uit LEMBEEK haalt 150.000 euro op voor verdere groei

C21

DNA Marketing uit LEMBEEK haalt 150.000 euro op voor verdere groei

Dnaconsulting_lr-98
 
Dnaconsulting_lr-110
 
Dnaconsulting_lr-151
 

DNA Consulting heet voortaan DNA Marketing! Het resultaat van maandenlang hard werken achter de schermen aan een ambitieuze toekomstvisie voor het bedrijf. Dankzij een mooie investering van 150.000 euro belooft een uitbreiding van het DNA-team ook een verdere groei met meer klanten over heel Vlaanderen.   

Boost voor toekomstplannen in Vlaanderen
Wat voor het team van DNA begon als een strategische oefening onder de Spaanse zon in Benissa, is door diezelfde 'doeners' de afgelopen maanden vertaald in een complete rebranding. Daarbij kan het bedrijf rekenen op een investering van maar liefst 150.000 euro. Een mooi bedrag dat DNA Marketing inzet om het team te versterken. Dirk, bestuurder DNA Marketing: "Zo kunnen we onze trouwe klanten in de regio nog beter ondersteunen, en bovendien creëren we ruimte om verder te groeien. Via mond-tot-mondreclame zien we onze ambitie werkelijkheid worden om zelfstandigen en kmo's in heel Vlaanderen te helpen met communicatie- en marketingadvies op maat."   

Waaier van diensten voor grootste impact

Meer talent in het DNA-team, dat is ook de garantie voor extra specialisaties. De focus ligt dan ook nog meer op de samensmelting van de verschillende expertises binnen DNA Marketing: van strategisch marketingexpert over content- en copywriter tot websitebouwer en ontwerper. Klanten kunnen daardoor rekenen op een strategische 360°-oplossing door één team om een grootse impact te creëren voor hun merk. Dirk: "We zijn doeners met een grote passie voor communicatie, elk vanuit onze eigen expertise, met een gezonde dosis boerenverstand. Zo vertalen we, van op de werkvloer, samen het ondernemersverhaal naar een marketingplan helemaal op maat en volgens het DNA van een bedrijf."

Rebranding kondigt groei aan
Een complete rebranding is ten slotte de volgende logische stap: het team kende de afgelopen jaren een enorme groei en maakte DNA Marketing tot het bedrijf dat het nu is. Nieuwe, frisse kleuren weerspiegelen daarbij het eigen DNA van deze 'doeners'. Dirk: "Paars symboliseert kwaliteit, vertrouwen en inspiratie, terwijl oranje staat voor enthousiasme, passie voor wat we doen, creativiteit én warmte. En de vingerafdruk? Die is uiteraard uniek, als een krachtig symbool voor onze 'doeners met impact', want zij identificeren onze klanten aan de hand van uitzonderlijk marketingadvies. "  

Info & contact

Ben je als kmo of zelfstandige op zoek naar extra ondersteuning om jouw merk op de kaart te zetten? Met een uniek logo, boeiende content voor je website en sociale media, en bovenal een stevige marketingstrategie? DNA Marketing is de perfecte match om met jouw unieke merkverhaal de juiste impact te creëren voor jouw onderneming.

Contactgegevens

Dirk Vierendeel – Bestuurder DNA Marketing 

0475 36 09 37

dirk@dna-marketing.be

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 okt 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief