Halle’wien in HALLE!

C21

Halle’wien in HALLE!

Halle_affiche2022k2
 

Op 29 oktober staat het centrum van Halle weer helemaal in het teken van Halloween. De Halse handelaars delen weer heel wat lekkers uit en Wisely zorgt opnieuw voor animatie in de straten. Bovendien valt er 3x een waardebon van €50 te winnen en is parkeren gratis (schijf plaatsen waar nodig)!

Spooky Circus
Het thema 'The Spooky Circus' is gebaseerd op oude rondtrekkende circussen. Tussen 13u en 18u kunnen zowel jong als oud in het centrum genieten van verschillende animaties:

- Kindergrime aan de spooky schminkstand: hier kunnen de kinderen zich laten omtoveren tot een heks, skelet, zombie,..... ideaal om te gaan trick or treaten;

- Circusworkshop: jongeren kunnen zich hier uitleven en verschillende circustechnieken aanleren;

- Hamerspel (kop van Jut): hier is het de bedoeling je spierballen te gebruiken; -...

Bovendien worden er weer appels uitgedeeld en kunnen kinderen opnieuw meedoen aan ‘Trick or Treat’ bij de deelnemende handelaars (te herkennen aan een pompoen voor de deur).

Kleurwedstrijd
Kinderen kunnen zich dit jaar niet alleen naar hartenlust uitleven bij de verschillende animatiestanden. Dit jaar organiseren de Halse handelaars immers ook een kleurwedstrijd. Breng onderstaande tekening op 29 oktober ingekleurd binnen bij Den Bollenwinkel en maak kans op een geschenkbon t.w.v. €50. Alle deelnemers krijgen bovendien een lekker cadeautje!

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 okt 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024
Marc Sluys | 23 mrt 2024

archief