Centrummanager HALLE zet taken voort in 2023

C21

Centrummanager HALLE zet taken voort in 2023

Schermafbeelding_2022-10-24_om_17
 

Sinds 2021 heeft onze stad een centrummanager, die mee helpt van Halle opnieuw een aantrekkelijke winkelstad te maken. Ook voor 2023 wordt een centrummanager aangesteld om deze taak verder te zetten. 

 

De voorbije jaren werden al heel wat maatregelen getroffen om van Halle opnieuw een aantrekkelijke en bruisende winkelstad te maken. Er werd geïnvesteerd in bijkomende faciliteiten en het verfraaien, het leefbaarder en aantrekkelijker maken van de stad. Ook werd in 2021 en 2022 telkens voor een periode van 1 jaar een centrummanager aangesteld, die de stad mee ondersteunde om deze doelstellingen te realiseren. Met een hoopvol resultaat: heel wat inwoners ontdekten opnieuw het winkelen in eigen stad en de leegstand daalt in het centrum. Toch is er nog steeds werk aan de winkel, daarom wordt voor het komende jaar opnieuw een centrummanager aangesteld.

Het centrummanagement krijgt de opdracht om de visie van de stad verder uit te werken en te concretiseren in allerlei acties die inwoners opnieuw zin doen krijgen in Halle. Daarnaast moet het management de lokale handel ondersteunen en adviseren en initiatieven nemen en acties opzetten om de leegstand terug te schroeven.

Info: Lokale economie | lokale.economie@halle.be | 02 365 97 91

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 okt 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief