BRC HALLE valt in de prijzen

C21

BRC HALLE valt in de prijzen

Brc_halle_prijs_
 

In kader van de actie ‘Maand van de sportclub’ maken de deelnemende sportclubs elk jaar kans op een prijs van Sport Vlaanderen via random loting. Met heel veel plezier kunnen wij meedelen dat Budo Research Centrum Halle vzw een waardebon t.w.v. €200 aan sport-en spelmaterialen heeft gewonnen! 

BRC Halle is zo de 2e winnende club, naast Taekwondo Club Halle die in 2019 met ‘Maand van de sportclub’ ook al in de prijzen viel. 

Maand van de sportclub is één van de criteria die kunnen gelden binnen de wedstrijdcampagne ‘#sportersbelevenmeer’ van Sport Vlaanderen.

Elk jaar is de stad Halle van de partij om mee te dingen naar de hoogste prijs, namelijk provinciaal winnaar worden, zoals we daarin al geslaagd waren in 2019. 

De prijsuitreiking van de #sportersbelevenmeer-award 2022 vindt dit jaar plaats te Gent op 7 december. Nieuw dit jaar is dat deelnemend Vlaanderen is opgesplitst in 2 zones, namelijk west en oost en dat de jurering niet langer provinciaal gebeurt. Ook zal het aanwezige publiek kunnen stemmen op de winnaar per criterium uit 3 gekozen laureaten vanuit Sport Vlaanderen. 

De criteria bestaan uit op te geven acties binnen sport voor kansengroepen, gezinssport, schoolsport, bedrijfssport, clubsport en sportieve vrijetijd/individuele sport.

Benieuwd of de stad Halle in de prijzen valt? Blijf ons dan zeker ook volgen via Facebook ‘sportdienst Halle’ of Instagram ‘Halle Sport’.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 okt 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief