Black Eagle Challenge in HALLE lokt ruim 150 bezoekers

C21

Black Eagle Challenge in HALLE lokt ruim 150 bezoekers

Foto_bij_pb_-_black_eagle_challenge_lokt_ruim_150_bezoekers
 

In het Sportcomplex De Bres organiseerde kung fu-club Black Eagle Halle afgelopen zondag voor de eerste keer in drie jaar opnieuw haar Black Eagle Challenge, een shownamiddag vol kung fu-demonstraties. Met meer dan 150 kijklustigen werd het onmiddellijk een topeditie. 

“Het was zeer spannend tot we de deuren van de zaal openden…”, vertelt Arno Pirolo, secretaris van Black Eagle Halle. “We organiseren onze Challenge reeds vele jaren, maar door corona moesten we dit evenement noodgedwongen twee keer uitstellen. Het was dus een beetje bang afwachten voor wat de opkomst van het publiek betrof, maar het resultaat overtrof zo maar even al onze verwachtingen… Ruim 150 bezoekers kwamen kijken naar onze leden die stuk voor stuk het beste van zichzelf gaven in een aantal spectaculaire kung fu-voorstellingen, een absoluut record voor onze club.”, stelt Pirolo.

Heel wat nieuwe leden

Corona hakte er zwaar in bij Black Eagle Halle. De club kende een grote ledenuitval en moest zelfs noodgedwongen een aantal maanden sluiten in volle coronacrisis. “Een zware klap.”, vervolgt Pirolo. “Maar we gaven niet op en vlogen er vollenbak in! We zetten een grootse promocampagne op, we overspoelden de lokale en sociale media, we flyerden en busten folders en we hebben zelfs initiatielessen gegeven in onze Halse scholen. In een mum van tijd groeide ons ledenaantal opnieuw fors aan, zo fors zelfs dat intussen zowel onze kinder- als onze volwassenenafdeling volledig vol zit en we gedwongen werden een algemene ledenstop in te voeren. Wellicht is dit ook de belangrijkste aanleiding voor het succes van onze Challenge.”, besluit Pirolo.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 nov 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 02 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 28 feb 2024

archief