Curieus Halle brengt goedkoop klassewijnen op de feesttafel met democratische wijndegustatie

C21

Curieus Halle brengt goedkoop klassewijnen op de feesttafel met democratische wijndegustatie

Foto_pb_curieus_-_wijndegustatie_werd_succes
 

Afgelopen weekend organiseerde Curieus Halle haar inmiddels zevende democratische wijndegustatie in samenwerking met wijnhandel Belvino.be. Met het initiatief wil de vereniging zoveel mogelijk mensen échte eindejaarsfeesten met klassewijnen bezorgen, ook wie het momenteel iets minder breed heeft.

“Zonder wijn eten we, met wijn dineren we.”, stelt Arno Pirolo van Curieus Halle. “Wijn wordt in deze dure tijden met stijgende energieprijzen meer en meer een luxeproduct, nochtans is het haast essentieel op een klassieke feesttafel. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen hun feestdis kunnen opfleuren met een lekkere fles klassewijn, bv. ook zij die het nu financieel wat moeilijker hebben, organiseren we reeds een aantal jaar deze democratische wijndegustatie. Al onze wijnen zijn hierbij bijzonder toegankelijk en democratisch geprijsd, zodat niemand zichzelf “pijn moet doen” om een  flesje wijn te bestellen.”

De partner waarmee Curieus ook dit jaar in zee ging, was wijnhandel Belvino.be uit Halle. “Dankzij de goede afspraken met Belvino kunnen we dit initiatief nu al voor het zevende jaar op rij opzetten. Bovendien steunen we zo ook een lokale handelaar, het is dus win-win.” besluit Pirolo.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 dec 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief