S-Plus Bond "A. Van Acker" uit HALLE viert Kerst met 200 senioren

C21

S-Plus Bond "A. Van Acker" uit HALLE viert Kerst met 200 senioren

Schermafbeelding_2022-12-21_om_10
 

De S-Plus Bond "A. Van Acker", de socialistische seniorenvereniging van Halle, organiseerde afgelopen weekend na twee jaar corona opnieuw haar traditionele kerstfeest. Meer dan 200 senioren vierden mee. 

 

"Het werd voor veel van onze leden een ongelooflijke namiddag.", vertelt Arno Pirolo, voorzitter van de vereniging. "Niet alleen het feestelijke driegangenmenu viel in de smaak, maar ook het optreden van het olijke duo Rudi en Guy was een schot in de roos. Nadat iedereen de beentjes had losgegooid op de dansvloer, bracht niemand minder dan de kerstman ons een bezoekje. Al snel werd duidelijk dat al onze leden bijzonder braaf geweest waren, want iedereen kreeg een mooi kerstgeschenkje mee naar huis."

 

Andere activiteiten

Naast het traditionele kerstfeest organiseert de S-Plus Bond "A. Van Acker" nog heel wat andere activiteiten voor Halse senioren. Zo is er bijvoorbeeld ook het maandelijkse Gezellig Samenzijn met gratis diner. De leden kunnen verder ook genieten van de tweewekelijkse kaartnamiddagen, een Groot Seniorenfeest in CC 'T Vondel, een Kerstfeest met cadeautjes, een Nieuwjaarsconcert in Oostende, swipe-café's om met een tablet of smartphone te leren werken en lezingen over diverse onderwerpen. "Eén ding is zeker, onze leden hebben geen tijd om zich te vervelen!" stelt Pirolo.

Heb je interesse lid te worden van deze vereniging? Neem dan contact op met voorzitter Arno Pirolo via arno.pirolo@hotmail.com of via het nummer 0496/47.31.77!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 dec 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief