Nieuwjaarsconcert in Oostende voor S-Plus Bond “A. Van Acker” uit HALLE

C21

Nieuwjaarsconcert in Oostende voor S-Plus Bond “A. Van Acker” uit HALLE

Scherm__afbeelding_2023-01-21_om_22
 

De S-Plus Bond “A. Van Acker” trok op donderdag 19 januari naar Oostende voor het jaarlijkse S-Plus Nieuwjaarsconcert in het Casino Kursaal. Heel wat bekende vedetten waren er van de partij.

“Het werd voor onze leden weer een onvergetelijke dag.”, vertelt Arno Pirolo, voorzitter van de S-Plus Bond “A. Van Acker”. “Het S-Plus Nieuwjaarsconcert wordt elk jaar georganiseerd door S-Plus Nationaal en is een evenement waar onze leden telkens opnieuw hard naar uitkijken. Ook dit jaar kregen ze weer een spetterende variétéshow te zien waarin heel wat bekende namen de revue passeerden. Zo werd Johan Verminnen als centrale gast in de bloemetjes gezet voor zijn lange carrière en liet Sandra Kim haar grootste hits los op het publiek. Daarnaast mocht ook het komische duo Patrick Onzia en Dirk Van Vooren niet ontbreken, zij zorgden immers zoals elk jaar voor de nodige lachsalvo’s. De muzikale begeleiding werd verzorgd door de Lou Roman showband, terwijl Luc Appermont het hele gebeuren vakkundig aan elkaar praatte. Het hoeft dus niet te verbazen dat de sfeer er goed inzat.”, aldus Pirolo.

Andere activiteiten

 

De S-Plus Bond "A. Van Acker" heeft een breed aanbod aan activiteiten voor Halse senioren. Naast dit concert is er ook het maandelijkse Gezellig Samenzijn met gratis diner. De leden kunnen verder ook genieten van de tweewekelijkse kaartnamiddagen, een Groot Seniorenfeest in CC 'T Vondel, een Kerstfeest met cadeautjes, verschillende daguitstappen, swipe-café's om met een tablet of smartphone te leren werken en lezingen over diverse onderwerpen. "Eén ding is zeker, onze leden hebben geen tijd om zich te vervelen!" stelt Pirolo.

 

Heb je interesse lid te worden van deze vereniging? Neem dan contact op met voorzitter Arno Pirolo via arno.pirolo@hotmail.com of via het nummer 0496/47.31.77!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 jan 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 02 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 28 feb 2024

archief