Vooruit HALLE wil jouw mening horen tijdens Nieuwjaarsreceptie

C21

Vooruit HALLE wil jouw mening horen tijdens Nieuwjaarsreceptie

Scherm__afbeelding_2023-01-24_om_16

Vooruit Halle is een partij die veel de baan opgaat, maar bij iedereen langsgaan is een bijna onmogelijke opdracht.  Daarom organiseert Vooruit buurtbabbels, waarbij de mandatarissen naar jouw mening over de stad vragen, om daarmee aan de slag te gaan in het beleid.
De komende weken organiseert de afdeling uit Halle 2 keer een buurtbabbel. 

Op zondag 5 februari koppelt Vooruit dit aan haar nieuwjaarsreceptie die ze traditiegetrouw organiseert. Op het Claesplein in Lembeek, is iedereen die dag hartelijk welkom van 14u tot 16u voor een drankje, een hapje en een babbel.
Op zondag 12 februari trekt Vooruit dan naar het Wijkplein in Buizingen van 10u tot 12u.  Ook daar wordt een drink aangeboden.
“Het is het ideale moment om jouw bezorgdheden, opmerkingen of andere ideeën voor en over de stad aan onze mandatarissen en militanten mee te geven’ zegt Bertrand Demiddeleer, voorzitter van Vooruit Halle. ‘We noteren alle opmerkingen en gaan er mee aan de slag.  Zaken die een quick win zijn, zullen we voorleggen aan het huidig beleid, andere zaken zullen we dan weer in ons programma opnemen, maar wat niet realistisch is zullen we ook meteen meegeven.  We moeten eerlijk zijn tegenover de Hallenaar, niet alles is realiseerbaar.  Deze bevraging, de huisbezoeken en dergelijke meer willen we aangrijpen om een verkiezingsprogramma te maken dat zo kort mogelijk bij de Hallenaar ligt.  In het voorjaar doen we nog een paar buurtbabbels in andere delen van onze gemeente.’

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jan 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 14 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief