Project Natuurbuur verlengd in HALLE tot eind januari 2024

C21

Project Natuurbuur verlengd in HALLE tot eind januari 2024

Scherm__afbeelding_2023-02-09_om_21
 

Met Natuurbuur lanceerde Halle vorig jaar een onlinetool boordevol groene oplossingen voor je woning en je tuin. Je vindt er een praktisch stappenplan, naast alle info over lokale reglementen en mogelijke financiële steun. Het project wordt nu verlengd tot eind januari 2024 mét een aantal extra toepassingen.
Platform voor klimaatvriendelijke oplossingen rond je woning
In 2022 ging Halle van start met Natuurbuur: een handige tool, of online-‘catalogus’, met groene oplossingen voor je woning en tuin. Want die praktische oplossingen, zoals planten op je plat dak of een regenvijver, maken écht een verschil voor ons klimaat. Op www.halle.be/natuurbuur ontdek je hoe je eraan begint. Sinds de opstart zijn er extra oplossingen aan het handboek toegevoegd, waaronder ideeën voor een regenwaterton en dakisolatie. Intussen raakte ook bekend dat het project wordt verlengd tot eind januari 2024. Je zal in de loop van het jaar dus nog meer tips kunnen meepikken.
Van inspiratie over boodschappenlijstje tot financiële steun
Naast groene inspiratie voor je huis en tuin vind je op www.halle.be/natuurbuur trouwens ook een overzicht van alle klimaatvoordelen die eraan verbonden zijn. En als je doorklikt, krijg je meteen een handig doe-het-zelf-stappenplan en zelfs het bijbehorende boodschappenlijstje. Bovendien vertelt Natuurbuur je bij welke handelaars je terechtkunt én welke lokale voorschriften er gelden. Verder vind je ook alle info terug over de financiële steun die je hiervoor bij de stad kan aanvragen en welke andere subsidies er mogelijk zijn.
Info: www.halle.be/natuurbuur

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 feb 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief