Verkeershinder Suikerkaai in HALLE vanaf 20 februari

C21

Verkeershinder Suikerkaai in HALLE vanaf 20 februari

Scherm__afbeelding_2023-02-16_om_19
 

Tussen 20 februari en 1 maart vinden er werkzaamheden plaats op de Suikerkaai ter voorbereiding van de vernieuwing van de Bospoortbrug. Gedurende de werken is er enkel eenrichtingsverkeer mogelijk op de Suikerkaai in de richting van de Basiliekstraat en de Willamekaai.
Voorbereidende werken vernieuwing Bospoortbrug
Na de opening van de nieuwe Misiabrug in juli 2022 werd de verouderde Bospoortbrug afgesloten. Die brug zal in de nabije toekomst volledig worden vernieuwd. Om het verkeer in de zone tijdens deze toekomstige werkzaamheden mogelijk te maken, moet de loop van de rijbaan aan de Suikerkaai worden verlegd. De werken starten tijdens de krokusvakantie op maandag 20 februari om de hinder zo veel mogelijk te beperken. Het einde van de werken is voorzien op woensdag 1 maart.
Verkeershinder tussen 20 februari en 1 maart

  • De parking aan het kruispunt van de Suikerkaai met de Basiliekstraat wordt aangepast: de wagens komen haaks op de rijbaan te staan. Het is er tijdens de duur van de werken niet mogelijk om te parkeren.
  • De rijbaan aan de Suikerkaai komt dichter tegen de huizen te liggen.
  • De voetpaden tegen de gevels blijven behouden en worden voor de veiligheid van de voetgangers maximaal afgeschermd voor het verkeer door parkeerhavens.
  • Vanaf de inrit naar de supermarkt is enkel eenrichtingsverkeer mogelijk op de Suikerkaai in de richting van de Basiliekstraat en de Willamekaai.
  • Voetgangers en fietsers hebben vrije doorgang in beide richtingen tijdens de werken.
  • Het openbaar vervoer wordt omgeleid via de Zennebrug en het Bevrijdingsplein. Meer info over de omleiding vind je op de affiches aan de haltes.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 feb 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief