Urban Run & Walk op 16 April in HALLE

C21

Urban Run & Walk op 16 April in HALLE

Urban_run_halle_23_
 

Hou zondag 16 april zeker vrij in je agenda! Die dag is er de vierde editie van de Halse Urban Run & Walk. Starten en eindigen doen we deze keer op het gemeenteplein van Buizingen. De Urban Run & Walk doorkruist opnieuw verschillende gebouwen. Het is dus een unieke gelegenheid om op een sportieve manier kennis te maken met het Halse patrimonium en de idyllische omgeving van Buizingen. 

 

De organisatie van de Urban Run & Walk is dit jaar in handen van Fris vzw, samen met de stad Halle. Fris vzw is een sport- en activiteitenvereniging voor kinderen en volwassenen met een handicap in Vlaams-Brabant en Brussel. De organisatie heeft ook verschillende G-werkingen in Halle rond boccia, badminton, voetbal en zwemmen. 

 

Op zondag 16 april om 15 uur klinkt op het Buizingse gemeenteplein het startschot voor lopers, wandelaars en rolstoelgebruikers van alle leeftijden voor een recreatief parcours van zo’n 6 km doorheen tal van gebouwen. Onderweg en ook aan de aankomst zorgen we voor sfeervolle randanimatie. Elke deelnemer heeft tot 18 uur de tijd om de aankomst te bereiken. 

 

Toegankelijk parcours 

Net zoals de voorbije edities is de Urban Run & Walk toegankelijk voor rolstoelgebruikers en buggy’s. Het parcours wordt volledig drempelvrij gemaakt. Enkel in een paar niet-toegankelijke gebouwen voorzien we een aangepast ommetje.  

 

Goedkoper voor wie zich vooraf inschrijft

Vooraf inschrijven kan nog tot en met vrijdag 31 maart via deze link of via www.halle.be/sportWie vooraf inschrijft, betaalt 8 euro per deelnemer. Wie ter plaatste inschrijft, betaalt 10 euro per deelnemer. Met een Kom!paskaart krijg je 75% korting. 

 

Tickets worden op zondag 16 april vanaf 14u ingeruild voor een startnummer aan de inschrijvingsstand op de start- en aankomstplaats op het gemeenteplein in Buizingen.

 

De Halse Urban Run&Walk behoort tot het UR&W-criterium, samen met die van Sint-Genesius-Rode (10/3/2023) en Sint-Pieters-Leeuw (13/10/2023). Deelnemen aan de 3 Urban Run& Walks geeft je kans op een mooie prijs!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 mrt 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief