Succesvolle eerste Winterstage bij Black Eagle HALLE

C21

Succesvolle eerste Winterstage bij Black Eagle HALLE

Foto_bij_pb_-_succesvolle_eerste_winterstage_bij_black_eagle_halle
 

Afgelopen weekend organiseerde kung fu-club Black Eagle Halle haar allereerste Winterstage. Met 41 deelnemers werd het meteen een succes. 

“Op onze Winterstage werden twee gastleraars uitgenodigd, die onze leden lieten kennismaken met een aantal andere krijgskunstdisciplines dan diegenen die in onze club beoefend worden.”, vertelt Arno Pirolo, secretaris van Black Eagle Halle. “Zo weidde Guro/Sensei Jean-Claude Soenen onze Black Eagles in in de geheimen van kempo jutsu en progressive self defense (PSD), terwijl Instructor Michel Raes de deelnemers wegwijs maakte in de verschillende zelfverdedigingssystemen binnen de discipline krav maga.”

“We opteerden bij deze stage bewust voor andere krijgskunstdisciplines dan Kung Fu.”, vervolgt Pirolo. “Het was namelijk echt de bedoeling dat onze leden even buiten hun comfortzone konden treden en zo kennis konden maken met een brede waaier aan krijgskunsten dan diegenen die we sowieso in onze club reeds beoefenen. Dat maar liefst 41 mensen deelnamen aan deze stage, bewijst dat deze nieuwe aanpak meteen de juiste bleek. Zowel bij onze kinderafdeling als bij onze volwassenenafdeling was de belangstelling groot.”

Nog meer activiteiten op komst

Black Eagle Halle zet met deze succesvolle Winterstage het nieuwe sportjaar goed in. De club is vastberaden deze positieve tendens aan te houden en zal daarom in de loop van het seizoen nog een aantal activiteiten organiseren. Zo zit er nog een weekend voor de Kung Fu Dragons (kinderafdeling) aan te komen, alsook een Kuststage in Middelkerke en een Zomerstage in mei. In Juni is het dan weer tijd voor het eetfestijn van de club: de Black Eagle BBQ. “Eén ding is zeker: bij Black Eagle Halle vervelen we ons niet!”, klinkt het. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 mrt 2023
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief