Stadsmonitor peilt naar tevredenheid van HALSE inwoners

C21

Stadsmonitor peilt naar tevredenheid van HALSE inwoners

Scherm__afbeelding_2023-03-23_om_21
 

De Vlaamse overheid organiseert dit voorjaar opnieuw een Gemeente-Stadsmonitor. De burgerbevraging peilt naar de tevredenheid van inwoners over hun gemeenten en steden. Ook in Halle geven inwoners hun mening. In januari 2024 zijn de resultaten beschikbaar.
Bevraging van 400.000 burgers
Is het leuk wonen in je buurt? Zijn er voldoende fietspaden? Hoe tevreden ben je over de dienstverlening? Zijn er genoeg activiteiten? Met dit soort vragen peilt de Gemeente-Stadsmonitor naar de tevredenheid van de inwoners van alle steden en gemeenten in Vlaanderen. In totaal worden bijna 400.000 burgers uitgenodigd om de bevraging in te vullen. Het Agentschap Binnenlands Bestuur (ABB) selecteert in samenwerking met statistiek Vlaanderen ook in Halle een representatieve groep inwoners tussen 17 en 85 jaar.
Voorbereiding lokaal beleid
Tussen woensdag 22 maart en begin juni 2023 ontvangt de geselecteerde groep Halse inwoners de vragenlijst in de bus. Het is een unieke kans om jouw mening te geven over onze stad. De antwoorden die voortkomen uit de bevraging bieden een uitstekende kijk op wat belangrijk is voor de Hallenaren. De resultaten van de enquête zorgen zo voor een schat aan data en informatie om het lokaal beleid voor te bereiden en te ondersteunen. De resultaten van deze Gemeente-Stadsmonitor zijn begin 2024 bekend.
Vragen?
Bel naar het gratis nummer 1700 van de Vlaamse Infolijn of mail naar gemeente-stadsmonitor@vlaanderen.be.
Via de website gemeente-stadsmonitor.vlaanderen.be kan je de resultaten raadplegen van de vorige edities van de burgerbevraging.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 mrt 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 jun 2024

archief