HALLE lanceert tweede editie van ‘Win je zaak’

C21

HALLE lanceert tweede editie van ‘Win je zaak’

Schermafbeelding_2022-05-25_om_21
 

Na een succesvolle actie in 2022 lanceert stad Halle binnenkort een tweede editie van ‘Win je zaak’. Beginnende ondernemers krijgen extra steun om hun zaak te openen. Tegelijk pakken we de leegstand aan.

 

Wie droomt van een eigen zaak in Halle kan binnenkort meedoen aan de nieuwe editie van ‘Win je zaak’. Het stadsbestuur organiseert opnieuw een wedstrijd waarbij de winnaars een starterspakket ontvangen om hun onderneming op te starten.

Drie laureaten krijgen een pand ter beschikking om hun zaak in uit te baten en betalen 1 jaar lang geen huur. Ze krijgen van stad Halle een budget van 1.000 euro om publiciteit te maken en een subsidie van 3.000 euro om hun zaak in te richten.
Jury beoordeelt kandidaten

Deelnemers dienen bij de inschrijving een businessplan in en stellen nadien hun project voor aan een jury. Die bestaat uit afgevaardigden van de stad Halle, de Verenigde Handelaars Halle, Unizo, de provincie Vlaams-Brabant en de leegstandsmanager. In april wordt een oproep gelanceerd. Nadien worden de kandidaten beoordeeld. In augustus krijgen de winnaars de sleutels van hun pand. Tijdens het Weekend van de Klant eind september openen de nieuwe handelszaken dan de deuren.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 mrt 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief