Kids overnachten in Black Eagle Dojo in HALLE

C21

Kids overnachten in Black Eagle Dojo in HALLE

Foto_bij_pb_-_kids_overnachten_in_black_eagle_dojo
 

Op zaterdag 25 en zondag 26 maart organiseerde kung fu-club Black Eagle Halle voor het eerst in vier jaar opnieuw een tweedaagse voor haar kinderafdeling: Kung Fu Dragons @ Black Eagle Dojo.

“We mochten zo’n 20 Kung Fu Dragons (kids) verwelkomen.”, vertelt Arno Pirolo, secretaris van Black Eagle Halle. “Ze verdeelden zich in groepjes om een aantal kung fu-demonstraties voor te bereiden die ze de dag nadien toonden aan het grote publiek. Na deze inspanning, was er uiteraard ook tijd voor de nodige ontspanning… Onze kids genoten samen van een gezellig samenzijn met versgebakken wafels en een leuke film. Bovendien werden er ook spelletjes gespeeld om elkaar beter te leren kennen, we trachten immers met deze activiteit het samenhorigheidsgevoel bij onze Dragons zoveel mogelijk te versterken. Vervolgens was het tijd om in onze slaapzak te duiken, al ben ik er vrij zeker van dat veel van onze kindjes door hun enthousiasme niet veel geslapen hebben!”

De club is zeer tevreden over deze activiteit en stelt dat het zeker en vast niet de laatste keer is dat ze een dergelijke tweedaagse georganiseerd hebben. “De grote glimlach op het gezicht van onze Dragons sprak boekdelen.”, besluit Pirolo.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 mrt 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief