HALLE viert in april de Maand van de Markt

C21

HALLE viert in april de Maand van de Markt

177002698_2889091884641463_1682757038441083883_n
 

-In april vieren we de Maand van de Markt. Ook in Halle zetten we onze gezellige markten op donderdag en zaterdag extra in de kijker.
Marktkramers en klanten in de kijker
In april is het opnieuw de Maand van de Markt. Ook in Halle steken we onze lokale marktkramers een hart onder de riem en tegelijkertijd word je als klant extra verwend. Want breng je de volgende weken een bezoekje aan de markt in Halle, dan maak je bij elke aankoop kans op een mooie prijs en bonnen voor verse marktproducten. Je herkent alle deelnemende marktkramers aan de campagneposter op hun kraam.
Hoe neem je deel?
Deelnemen kan digitaal door de QR-code voor de app te scannen, of je ontvangt aan een deelnemend marktkraam een invulkaartje dat je met je gegevens in de wedstrijdbox op de markt steekt. Een onschuldige hand trekt de winnaars. Hoe meer je koopt, hoe meer kans je maakt!
Meer info
De Maand van de Markt is een actie van Vlaams-Brabant en de Vlaamse federatie van marktkramers met de steun van Vlaanderen. Surf voor meer info naar: www.ikkooplokaalinvlaamsbrabant.be/maand-van-de-markt          

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 mrt 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief