Inschrijvingsperiode voor ‘Win je zaak’ in HALLE verlengd tot en met 15 mei!

C21

Inschrijvingsperiode voor ‘Win je zaak’ in HALLE verlengd tot en met 15 mei!

Scherm__afbeelding_2023-04-29_om_10
 

Met de campagne ‘Win je zaak’ ondersteunt onze stad ondernemers die dromen van een eigen zaak. Wil jij kans maken op een van de drie starterspakketten met een jaar gratis huur, een budget voor publiciteit én voor inrichting en een begeleidingstraject van UNIZO? Dan is er goed nieuws, want de inschrijvingsperiode is verlengd tot en met 15 mei!
‘Win je zaak’
De stad Halle is samen met Unizo, provincie Vlaams-Brabant en Roularta op zoek naar ondernemende enthousiastelingen die dromen van een eigen zaak. Voel jij je geroepen om je eigen zaak uit de grond te stampen? Heb je een duidelijke visie op ondernemerschap en vakmanschap? Dan is dit misschien de kans van je dromen. En extra goed nieuws: de stad verlengt de inschrijvingsperiode tot en met 15 mei, zodat je meer tijd hebt om je in te schrijven.
Ben jij de geknipte kandidaat?
Stuur ons jouw kandidatuur op uiterlijk 15 mei 2023 via www.halle.be/inschrijving-win-je-zaak. Na een eerste selectieronde worden de geselecteerde ondernemers uitgenodigd om een businessplan uit te werken en kort voor te stellen aan de jury. Die jury bestaat uit afgevaardigden van de stad, Verenigde Handelaars Halle, UNIZO, provincie Vlaams-Brabant en de leegstandsmanager. Op 1 augustus 2023 krijgen de drie winnaars de sleutel van hun pand, om op 30 september 2023 de deuren te openen.
Waaruit bestaat jouw ondernemerspakket voor een vliegende start?

  • Het eerste jaar hoef je je geen zorgen te maken over de huur, die krijg je gratis.
    Promoot jouw zaak met een publiciteitsbudget van 1.000 euro.
    Decoratie of verfraaiingswerken nodig? Je krijgt een inrichtingssubsidie van 3.000 euro.
    Ondernemen doe je nooit alleen, daarom biedt UNIZO jou een startersbegeleiding ter waarde van 2.000 euro. Dankzij de ondersteuning van VLAIO kost jou dit nog slechts 175 euro.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 apr 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief