De blokspot in HALLE opent opnieuw zijn deuren!

C21

De blokspot in HALLE opent opnieuw zijn deuren!

Scherm__afbeelding_2023-04-29_om_23
 

Ben je op zoek naar een rustige plek om te studeren? In mei en juni 2023 ben je welkom in JC De Kazerne en in de pastorie van Lembeek om met je neus in de boeken te duiken.
De dienst kinderen en jongeren organiseert tijdens de verschillende examenperiodes een blokspot. Op deze manier wil de stad studenten van zowel het secundair als het hoger onderwijs een rustige studeerplek aanbieden als zij deze thuis niet hebben. Tijdens deze blokspot wordt er opnieuw samengewerkt met Parochie Sint-Veronus Lembeek en stellen ook zij hun zaal ter beschikking.

JC De Kazerne (Leide 3, 1500 Halle) opent zijn deuren vanaf maandag 15 mei tot en met vrijdag 30 juni 2023. In de pastorie in Lembeek (Stationsstraat 2, 1502 Lembeek kan je terecht van dinsdag 30 mei tot en met vrijdag 30 juni 2023. In Lembeek openen we 2 weken later de deuren omdat de vrijwilligers dan pas beschikbaar zijn. In de blokspot JC De Kazerne kan je alle dagen terecht tussen 8u en 22u en in de blokspot Lembeek tussen 8u en 21u30. Er is plaats voor een 170-tal studenten in JC de Kazerne en een 30-tal studenten in de pastorie in Lembeek. Op voorhand inschrijven hoeft niet.

Dit keer is er geen blokspot in zaal Lindegroen in Buizingen. De vraag naar een rustige studeerlocatie in die deelgemeente is momenteel niet groot. Scholieren en studenten uit Buizingen zijn welkom in de blokspots in Halle en Lembeek.
Gratis wifi
Naast gratis wifi voorziet de stad ook gratis water, chocomelk, thee en koffie. Verder is er in JC De Kazerne een koelkast en een microgolf beschikbaar voor het middageten. De rest brengt de student zelf mee. De stad richtte ook een ontmoetingsruimte in, zodat studenten de nodige pauzes kunnen inlassen en op tijd even kunnen ontspannen voor de beste studieresultaten.

Info: JAC Halle-Vilvoorde |  jacpreventie@cawhallevilvoorde.be | 02 613 17 02 of

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 apr 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief