Weesfietsenactie aan het station van HALLE op 11 mei

C21

Weesfietsenactie aan het station van HALLE op 11 mei

Scherm__afbeelding_2023-05-06_om_17
 

Op donderdag 11 mei plannen we opnieuw een weesfietsenactie aan het station van Halle. Alle fietsen die er voor langere tijd gestald staan, worden die dag verwijderd uit de fietsenstalling. De fietsen worden nog 3 maanden bijgehouden in de Fiets Herstelplaats aan de Poststraat. Tweewielers die niet zijn opgehaald, worden opgeknapt en verkocht.
Stijgend aantal fietsers
Het aantal fietsers steeg fors de voorbije jaren in Halle. Daardoor gebruiken we allemaal de fietsenstallingen in de stad steeds vaker, zeker aan het drukke station van Halle. Jammer genoeg staan er in deze fietsenstalling heel wat fietsen die langere tijd niet gebruikt zijn. In opdracht van het Fietspunt Halle en de NMBS zal Groep Intro die ‘weesfietsen’ verwijderen. Zo kunnen fietsers de fietsenstalling aan het station opnieuw optimaal benutten.
Eerst een label
Fietsen waarvan we vermoeden dat ze werden achtergelaten, krijgen van de medewerkers van Groep Intro een label in de weken voor de weesfietsenactie van 11 mei. De fietsen die op de actiedag nog steeds gelabeld zijn, worden beschouwd als weesfietsen en verwijderd. De weesfietsenactie gebeurt voor alle duidelijkheid niet in de bewaakte Fietspunt-stalling die wordt uitgebaat door Groep Intro.
Is jouw fiets weg? Geen paniek!
Werd jouw fiets verwijderd tijdens de weesfietsenactie? Geen paniek! Alle fietsen worden nog 3 maanden bijgehouden in de Fiets Herstelplaats van Groep Intro in de Poststraat 5. Je kan hier elke weekdag terecht om je fiets op te halen van 8.30 uur tot 16.30u (op woensdag tot 19u). Nog vragen? Neem contact op met Groep Intro via het nummer 02 360 25 75.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 mei 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief