Hinder door werken op de Octave De Kerchove d’Exaerdestraat BUIZINGEN

C21

Hinder door werken op de Octave De Kerchove d’Exaerdestraat BUIZINGEN

Scherm__afbeelding_2023-05-22_om_14
 

Een aannemer legt in opdracht van Fiberklaar vanaf vandaag - maandag 22 mei glasvezelkabel aan in de Octave De Kerchove d’Exaerdestraat in Buizingen. De werken duren wellicht tot eind juni.
Vanaf 22 mei gaat de aannemer aan de slag. In de straat wordt dan tijdelijk éénrichtingsverkeer ingevoerd. Verkeer kan enkel vanaf de Alsembergsesteenweg naar het Gemeenteplein rijden.
Bussen rijden tijdens de werken in beide richtingen door de straat. Daarvoor worden tijdelijke verkeerslichten geïnstalleerd.
Er zijn wel omleidingen voorzien voor het andere doorgaand verkeer:

  • Het gemotoriseerd verkeer volgt een omleiding vanaf de rotonde op Nederhem richting Spoorwegstraat, Felix Roggemanskaai, Alsembergsesteenweg en Octaaf de Kerchove d’Exaerdestraat.
  • Fietsers rijden om in beide richtingen vanaf het Gemeenteplein via de Zenneweg, Delleputstraat,  Biezeput en Pallieterweidestraat. Ze kunnen ook kiezen voor de fietssnelweg F20 die langs het Kanaal naar Charleroi loopt.
  • Voor voetgangers is de straat tijdens de werken in beide richtingen toegankelijk.

Tot eind juni werken
De werken duren vermoedelijk tot en met eind juni. De aannemer start op het Gemeenteplein en schuift op richting Alsembergsesteenweg. De werfzone zal telkens maximum 150 meter lang zijn. De bewoners volgen best de lokale signalisatie om aan hun woning te geraken. Zo zal steeds in het begin van de straat aangeduid zijn waar de werfzone zich bevindt.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 mei 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 18 jun 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief