Ronde Tafel Halle en Ladies’ Circle Halle laten kinderen spelen op JC STROPPEN

C21

Ronde Tafel Halle en Ladies’ Circle Halle laten kinderen spelen op JC STROPPEN

Img_7659
 

JC Stroppen is een plek waar jonge mensen samenkomen om te spelen, leren en groeien. Met de steun van Ronde Tafel Halle en Ladies’ Circle Halle (13.000 euro) hebben Ze nu de mogelijkheid gehad om nieuwe speeltuigen aan te schaffen en onze bestaande toestellen te laten repareren en onderhouden.

De overhandiging van de cheque werd uitgevoerd in aanwezigheid van het bestuur van JC Stroppen, Ronde Tafel Halle en Ladies’ Circle Halle. Er was ook gelegenheid zijn om de nieuwe speeltuigen te bezichtigen en te praten over de impact die deze donatie zal hebben op de Halse gemeenschap en de kinderen die gebruik maken van JC Stroppen.

 

Kris Weemaels namans JC Stroppen. "Met dankbaarheid wens ik namens JC Stroppen onze waardering uit te drukken voor jullie gulle donatie van 8000 euro. Dit bedrag kwam tot stand door de voorbije AfterWorkpartys die we samen hebben georganiseerd. Deze royale bijdrage zal een enorme impact hebben op ons jeugdcentrum en de kinderen die het bezoeken.

Het is werkelijk hartverwarmend om te zien hoe de Ronde Tafel en de Ladies Circle zich inzetten voor de gemeenschap en de jeugd in het bijzonder. Jullie eerste steun stelde ons in staat om nieuwe speeltoestellen aan te schaffen ter waarde van 5000 euro, waardoor we de kinderen een nog betere ervaring kunnen bieden in ons jeugdcentrum. Door hun spel te stimuleren en hun creativiteit te bevorderen, dragen we bij aan de ontwikkeling van de volgende generatie.

Vandaag willen we jullie ook bedanken voor het toewijzen van het budget voor het herstellen en onderhouden van de bestaande speeltoestellen. De 8000 euro werd besteed aan de herstelling van enkele toestellen, het verplaatsen van de schommel en de plaatsing van een extra glijbaan. Eveneens werd er meer dan 40 ton zand aangevoerd. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat de kinderen in een veilige omgeving kunnen spelen en genieten van alle faciliteiten die we bieden. Jullie steun maakt het mogelijk om de levensduur van de speeltoestellen te verlengen en de kwaliteit van het jeugdcentrum te behouden, niet in het minst de veiligheid van de toestellen.

We zijn onder de indruk van de betrokkenheid en toewijding van de Ronde Tafel en de Ladies Circle om onze gemeenschap te versterken en het leven van jongeren te verbeteren. Het is een voorrecht om met jullie samen te werken en deze positieve verandering te realiseren. De waarde van jullie donatie reikt veel verder dan alleen het financiële aspect. Jullie hebben een blijvende impact op de toekomst van vele kinderen.

Nogmaals, namens JC Stroppen, willen we jullie bedanken voor jullie genereuze bijdrage. Jullie zijn een inspiratie voor ons en we kijken uit naar de voortzetting van onze samenwerking. En dit zelfs in de zeer nabije toekomst: op 15 en 16 juni gaat de derde AfterWork Party door op jeugdcentrum Stroppen.  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 mei 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief