Ontdek de digiplek in de bib tijdens ‘Dag van de Digibanken’

C21

Ontdek de digiplek in de bib tijdens ‘Dag van de Digibanken’

Scherm__afbeelding_2023-05-25_om_20
 

Op zaterdag 3 juni zetten we de deuren open van de digiplek in de bibliotheek tijdens de ‘Dag van de Digibanken’.
In 2022 sloegen de gemeenten Halle, Pepingen en Gooik de handen in elkaar om digitaal kwetsbare mensen te helpen en wegwijs te maken in de digitale wereld. Op verschillende locaties openden openbare computerruimten, waar mensen terecht kunnen voor digitale ondersteuning op maat. Een e-mailadres creëren, toelichting over het gebruik van WhatsApp of Smartschool, de installatie van itsme op jouw gsm of computer? Het zijn allemaal vragen waarmee je wekelijks terecht kan bij de digihelpers of digidokter in de bib.
Digiplekken in 30 gemeenten in de kijker
Tijdens de Dag van de Digibanken staan in Vlaanderen de digiplekken in 30 gemeenten in de kijker. In de bibliotheek van Halle aan de Victor Baetensstraat kan je doorlopend terecht vanaf 10u tot en met 16u. Heb jij een specifieke digitale vraag? Aarzel dan niet en kom zeker eens langs.
Verschillende digiplekken in Halle
Kan je die dag niet langskomen en heb je toch een digitale vraag? Neem dan zeker een kijkje op www.halle.be/digiplek waar je via de interactieve kaart, de openingsuren en digitale dienstverlening van de digiplekken in Halle terugvindt. 
Neem je liever telefonisch of via e-mail contact op met één van de digiplekken, dan kan dit via 02 365 93 60 of info@digiplek.be.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 mei 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief