Pand vult DEMS HALLE creatief in

C21

Pand vult DEMS HALLE creatief in

Scherm__afbeelding_2023-06-01_om_18
 

Het creatief collectief van vzw 1500cc neemt opnieuw een leegstaand gebouw over in het centrum van de stad Halle. We toveren de voormalige DEM's winkel om tot een tijdelijke hotspot met tal van leuke activiteiten. Kom ont-moeten (lees: niets moet) in onze socio-culturele ontmoetingsruimte en bewonder de kunstwerken van onze lokale creatievelingen.

We zetten van 23 juni tot 30 september lokaal talent in de kijker. We doen dit door hen ruimte voor creatief experiment aan te bieden in de vorm van expositie- en atelierruimte, repetitieruimte en podiumkansen, creatieve ontplooiing in de vorm van workshops, ruimte voor jonge starters en initiatiefnemers en nog zoveel meer.

Onze enthousiaste vrijwilligers bouwen telkens op een out-of-the-box en DIY manier de ruimte om met gerecupereerde materialen. Alles volgens de wettelijke voorschriften die de stad en de betrokken veiligheidsdiensten ons opleggen.

Samen met onze co-housers Stoked Board Academy, Broed, Paddho, GoeGerief! en Boetiek Fabriek werken we aan een bottom-up en alternatief vrijetijdsaanbod. We proberen aanvullend te werken op de reeds bestaande activiteiten in de streek. We staan dan ook steeds open voor samenwerkingen met andere initiatieven of lokale handelaars.

HEB JE ZELF EEN ZOT EN CREATIEF IDEE?

Wij zijn steeds op zoek naar hulp achter de schermen zoals onder andere barpersoneel, fotografen, graphic designers, schrijvers en techniekers. Maar ook creatives zoals onder andere bands, dj’s, kunstenaars, lokale initiatieven en jonge ondernemers zijn bij ons welkom!

Mail ons je idee via info@pandhalle.be.
Volg ons via sociale media om op de hoogte te blijven van onze activiteiten!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 jun 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief