HALLE zoekt uitbater voor cafetaria sportcomplex De Bres

C21

HALLE zoekt uitbater voor cafetaria sportcomplex De Bres

Scherm__afbeelding_2023-06-02_om_13
 

Heb je de horecamicrobe te pakken? Heb je een hart voor sport? Dan ben je een perfecte kandidaat om de cafetaria van sportcomplex De Bres uit te baten. De stad zoekt de komende weken een nieuwe uitbater. Onder andere een scherpe concessieprijs is 1 van de troeven.
Sportcomplex De Bres is het kloppend hart van het sportleven in Halle. Tientallen clubs trainen en spelen wedstrijden in de sporthal. Heel wat bezoekers supporteren er voor hun favoriete teams. En die willen natuurlijk graag iets drinken of misschien een hapje eten. De cafetaria is de eerste waar ze terecht kunnen.
Horecazaak met veel potentieel
De zaak beschikt over een ruime keuken en een zaal die in 2 delen kan worden opgesplitst. De cafetaria ontvangt trouwens niet alleen sporters, supporters en bezoekers van De Bres. Zo kunnen er ook activiteiten plaatsvinden van verenigingen. Zelf kan je natuurlijk ook leuke acties en evenementen organiseren. De horecazaak heeft dus heel wat potentieel. Bovendien is de minimale concessieprijs verlaagt naar 500 euro. Een buitenkans dus.
Verder is er ook een groot terras met een uitstekende ligging naast de speeltuin. Ouders kunnen dus rustig een glaasje drinken en ondertussen kunnen de kinderen zich uitleven in de speeltuin. Parkeergelegenheid is er ook voldoende met parking de Bres vlak bij de cafetaria.
De stad hoopt heel wat kandidaturen te ontvangen zodat de cafetaria in de toekomst een vaste waarde blijft in sportcomplex De Bres.
Praktische informatie:

  • Je kan de cafetaria bezichtigen tot en met donderdag 8 juni.
  • Het lastenboek met ontwerp van de concessieovereenkomst, de procedure van toewijzing en het offerteformulier zijn verkrijgbaar via sport@halle.be of 02 365 98 40.
  • Kandidaturen en prijsoffertes dienen verstuurd of afgegeven te worden aan het College van burgemeester en schepenen, Oudstrijdersplein 18 in 1500 Halle.
  • De opening van de ingediende offertes is voorzien op donderdag 15 juni 2023 om 10u.
  • De minimale maandelijkse concessieprijs is vastgelegd op 500 euro. Voor de maand juli, de jaarlijkse sluitingsmaand van het sportcomplex De Bres, is er geen maandelijkse vergoeding verschuldigd.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 jun 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief