Vergunningsdossiers kijk je voortaan online in via inzageloket in HALLE

C21

Vergunningsdossiers kijk je voortaan online in via inzageloket in HALLE

Scherm__afbeelding_2023-06-02_om_13
 

Voortaan kan je omgevingsvergunningsdossiers online inkijken via het inzageloket. De Vlaamse overheid vergemakkelijkt zo de inspraakmogelijkheden in de procedures.

Dankzij het inzageloket heb je online en de klok rond toegang tot vergunningsaanvragen die in openbaar onderzoek zijn of waarvoor de beroepstermijn loopt.

Via het omgevingsloket kan een aanvrager een dossier indienen en vervolgens de procedure verder opvolgen. In het omgevingsloket kan je normaal geen aanvragen van anderen raadplegen. Maar met het inzageloket kan dat voortaan dus wel tijdens het openbaar onderzoek of de beroepsperiode.
Verbetering inspraakmogelijkheid
Je hoeft dus niet meer naar het stadhuis om omgevingsvergunningsdossiers te raadplegen. Hiermee vergemakkelijkt de Vlaamse overheid de inspraakmogelijkheid van inwoners en organisaties. Het digitale inzageloket is intuïtief ontwikkeld om je door de complexiteit van een vergunningsaanvraag en bijhorende procedure te leiden. De mogelijkheid tot inzage of inhoudelijke toelichting van een dossier aan het loket bij de stad blijft uiteraard bestaan.

Info:

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 jun 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief