WZC Lucie Lambert BUIZINGEN steunt goede doel Think Pink

C21

WZC Lucie Lambert BUIZINGEN steunt goede doel Think Pink

Scherm__afbeelding_2023-11-14_om_19
 

Als residentie kozen wij Think Pink “Geef om haar” uit als goed doel. Dit betekent dat wij onze jaarlijkse goede doelen-cheque van €400 aan deze actie schenken. Ook de opbrengst van onze Kerstmarkt gaat integraal naar dit hartverwarmend initiatief.

Think Pink heeft vier duidelijke doelstellingen: informeren en sensibiliseren, wetenschappelijk onderzoek financieren, zorg- en nazorgprojecten ondersteunen en patiëntenrechten verdedigen. 

Die doelstellingen maakt Think Pink waar via drie fondsen. Zo helpt het Geef om Haar Fonds mannen en vrouwen bij de aankoop van een pruik of mutsje. Met een klein gebaar of extra steun wil het Share your Care Fonds het leven met of na borstkanker makkelijker maken, in en buiten borstklinieken.

 En het SMART Fonds van Think Pink financiert wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe methodes voor opsporing, behandeling en nazorg van borstkanker in België.

Heidi Vansevenant, de oprichster van Think Pink en tevens lotgenote komt naar onze residentie! Heidi komt de werking van “Geef om haar” met veel passie toelichten.

De opbrengst zal overhandigd worden door onze moedige collega en lotgenote Laurien. 

Laurien kreeg op haar 23ste te maken met deze vreselijke ziekte.

Iedereen welkom op zaterdag 18 november 2023 tussen 14u30-16u00 in onze residentie, Nachtegaalstraat 211 1501 Halle in de polyvalente zaal.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 nov 2023
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 20 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 17 mei 2024

archief