HALLE voorziet subsidie voor vernieuwde lokalen Chiro Halle

C21

HALLE voorziet subsidie voor vernieuwde lokalen Chiro Halle

Scherm__afbeelding_2023-11-17_om_09
 

De stad Halle voorziet een subsidie van 5.411,77 euro voor de uitbreiding en vernieuwing van de jeugdlokalen van Chiro Halle. Daarbij is ook gelet op het duurzamer maken van het gebouw. 
Ondersteuning Halse verenigingsleven 
Om het verenigingsleven in de stad te ondersteunen, voorziet Halle een toelage voor de aankoop, het bouwen of verbouwen van verenigingslokalen. Verenigingen kunnen zo een toelage krijgen ter waarde van 50% van de kosten (excl. btw, met een maximum van 50.000 euro) om hun verenigingslokalen te verbeteren.  
Uitbreiding met doucheblok en keuken 
Chiro Halle is vragende partij voor een subsidie om hun jeugdlokalen te vernieuwen en ook uit te breiden. De vzw Lok’Halle, die instaat voor het onderhoud en de reparaties van de verenigingslokalen, zorgt voor de renovatie van het sanitaire gedeelte. Bovendien krijgt het gebouw ook een gloednieuwe doucheblok en een keuken.   
Duurzame oplossingen
Bij de beslissing van de stad om de subsidie uit te keren aan Chiro Halle is ook rekening gehouden met de keuze voor duurzame oplossingen. Zo zijn er ledverlichting en waterbesparende douchekoppen voorzien. In totaal bedragen de kosten voor deze renovatie- en uitbreidingswerken 10.823,53 euro (excl. btw). Chiro Halle kan dus rekenen op een subsidie van de stad van 5.411,77 euro.  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 nov 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief