HALLE houdt opnieuw weesfietsenactie aan station

C21

HALLE houdt opnieuw weesfietsenactie aan station

Scherm__afbeelding_2023-11-23_om_20
 

Op donderdag 14 december plant de stad Halle opnieuw een weesfietsenactie aan het station. Achtergelaten fietsen of ‘weesfietsen’ worden dan verwijderd, zodat er meer plaats is voor wie zijn fietsen kwijt wil in de fietsenstalling.
Stijgend aantal fietsers  
Het aantal fietsers is de voorbije jaren fors gestegen in Halle. De fietsenstallingen in de stad, zeker aan het drukke station van Halle, worden vaak gebruikt. Jammer genoeg staan er ook heel wat achtergelaten fietsen. Groep Intro haalt die ‘weesfietsen’ weg. Zo kunnen fietsers de stalling aan het station opnieuw helemaal gebruiken. 
Eerst een label 
In de weken naar aanloop van de weesfietsenactie krijgen alle ongebruikte en kapotte fietsen een label van de medewerkers van Groep Intro. De fietsen die op donderdag 14 december nog altijd gelabeld zijn, worden beschouwd als ‘weesfietsen’ en verwijderd. De weesfietsenactie gebeurt voor alle duidelijkheid niet in de bewaakte Fietspunt-stalling uitgebaat door Groep Intro. 
Is jouw fiets weg? Geen paniek!  
Is jouw fiets verwijderd tijdens de weesfietsenactie? Geen paniek! Alle fietsen worden nog 3 maanden bijgehouden in de Fiets Herstelplaats van Groep Intro (Poststraat 5, 1500 Halle). Je kan hier elke weekdag terecht om je fiets op te halen van 8u30 tot 16u30 (op woensdag tot 19u). Nog vragen? Neem contact op met Groep Intro via het nummer 02 360 25 75.  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 nov 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief