Na kindvriendelijke horeca zorgt Basiel ook voor kindvriendelijke handel in HALLE

C21

Na kindvriendelijke horeca zorgt Basiel ook voor kindvriendelijke handel in HALLE

Scherm__afbeelding_2023-11-30_om_18
 

Halle blijft zich inzetten als kindvriendelijke stad. Na de horeca-uitbaters worden nu ook de Halse winkeliers uitgenodigd om uit te pakken met een kindvriendelijke zaak. En natuurlijk helpt Basiel daarbij! 
Toegankelijke stad voor iedereen 
Sinds 2018 is Halle de trotse eigenaar van het label Kindvriendelijke stad. Hier zijn kinderen en jongeren volwaardige medeburgers en geven ze mee vorm aan de samenleving. Als toegankelijke en leefbare stad voor iedereen startte Halle daarom in 2021 met het project kindvriendelijke horeca. Zo verwelkomen onze gezelligste restaurants en cafés de jongste bezoekers bijvoorbeeld met kleurprenten en -potloden, zijn toiletten aangepast en is er vaak een speelhoek voorzien. De kindvriendelijke horecazaken herken je trouwens aan mascotte Basiel aan de ingang.
Basiel houdt van alle winkels 
Door het succes van de kindvriendelijke horeca in onze stad, nodigt Halle nu ook alle handelaars uit om uit te pakken als kindvriendelijke zaak. Net als de kindvriendelijke horecazaken ontvangen ze dan een pakket van de stad met leuke spullen van Basiel. Bovendien organiseert de stad begin volgend jaar een informatiemoment. Dan krijgen de handelaars alle uitleg en vooral inspiratie om werk te maken van hun kindvriendelijke zaak. Dat gaat van het voorzien van een luiertafel voor de allerkleinsten tot een hoekje met speelmeubels en stripverhalen.

Inschrijven voor het informatiemoment via: www.jonginhalle.be/kindvriendelijke-horeca 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 nov 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 02 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 28 feb 2024

archief