Halle beloont milieuverenigingen met toelage

C21

Halle beloont milieuverenigingen met toelage

Scherm__afbeelding_2023-12-08_om_08
 

 Stad Halle voorziet een subsidie voor milieuverenigingen die aangesloten zijn bij de Halse milieuraad. Dit jaar ontvangen de Halse afdelingen van Natuurpunt, de Fietsersbond en de Bedrijfsgilde Boerenbond samen 3000 euro ondersteuning voor de inspanningen die ze doen voor ons milieu.

Het stadsbestuur zet in op een milieuvriendelijke stad, samen met de inwoners en verenigingen van Halle. Wie z’n steentje daartoe bijdraagt, verdient ondersteuning. De stad geeft daarom een toelage aan milieuverenigingen die aangesloten zijn bij de milieuraad van Halle. Het premiebedrag wordt toegekend op basis van de bedrijvigheid van de vereniging. Zo is naast het aantal leden ook de organisatie van activiteiten en lessenreeksen van belang, net als de aanwezigheid op de milieuraad van Halle.
 
Toelage voor 3 milieuverenigingen
Onze stad voorziet dit jaar een subsidie van 1.094 euro voor Natuurpunt Halle voor hun belangrijke inspanningen voor een propere en groenere stad. Fietsersbond Halle kan rekenen op 1.132 euro voor hun inzet om meer Hallenaren te laten kiezen voor de fiets. Voor het werk van de Bedrijfsgilde Boerenbond afdeling Halle is er 774 euro voorzien. Milieuverenigingen die in 2024 ook een toelage willen aanvragen, kunnen terecht op de website van de stad voor meer informatie: www.halle.be/producten-en-dienstencatalogus/toelage-voor-milieuverenigingen.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 dec 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 20 mei 2024
Devogeleer Emile | 17 mei 2024

archief