Kerstmarkt in Don Bosco HALLE

C21

Kerstmarkt in Don Bosco HALLE

Scherm__afbeelding_2023-12-13_om_23

 Na een magische lichtjeswandeling vorig jaar, nodigt de Basisschool Don Bosco Halle U uit op haar unieke en betoverende kerstmarkt. Deze zal plaatsvinden op 15 december vanaf 15.25 uur op de sfeervolle speelplaats van de lagere school.

Ontelbare sprankelende lichtjes versieren momenteel de gangen, eetzaal en klassen van de school waardoor een feeërieke sfeer ontstaat die belooft warmte, vreugde en verbondenheid te brengen. Deze betovering wordt mogelijk gemaakt door de toewijding van het gehele schoolteam.
Op de kerstmarkt vind je feestelijke kerstartikelen, waaronder kerstrozen, handgemaakte knutselwerkjes, verrassende kerstcrackers, zelfgemaakte confituur op grootmoeders wijze en een overvloed aan zoete en hartige lekkernijen zoals cakejes, zelfgebakken taarten en chocomousses, met liefde bereid door de vrijwillige hulp van tientallen ouders.
Geniet ook van onze gezellige drankstand die sprankelende cava, glühwein, warme choco, soep en frisdranken biedt aan democratische prijzen.
Dompel jezelf onder in de feestelijke sfeer met diverse activiteiten, waaronder het schrijven van hartverwarmende wensen die in de kerstboom kunnen worden opgehangen, een schminkstand voor de kinderen en een fotobooth met leuke kerstattributen.
De opbrengst van deze kerstmarkt gaat naar ons project "Nee tegen lege brooddozen". Met de opbrengst zullen onze kinderen tijdens de wintermaanden januari en februari kunnen genieten van gratis soepbedeling.
Graag verwelkomen wij jullie allen op 15 december aanstaande....want dan begint de magie in Basisschool Don Bosco Halle.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 dec 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 20 mei 2024
Devogeleer Emile | 17 mei 2024

archief