Dieven lopen in HALLE tegen de (kop)lamp

C21

Dieven lopen in HALLE tegen de (kop)lamp

Scherm__afbeelding_2024-02-19_om_15
 

Inspecteurs van de politiezone Zennevallei (Beersel/Halle/Sint-Pieters-Leeuw) betrapten afgelopen weekend in Buizingen twee dieven op heterdaad. Het duo was uit op koplampen van voertuigen.

Het was een bewoner van een appartementsgebouw in de Linnenweide in woonwijk Nederhem die de hulpdiensten zaterdagochtend vlak voor 4 uur alarmeerde. In de ondergrondse garage van het gebouw werden twee verdachte mannen gespot die aan een auto prutsten.
Motorkap
De politie snelde ter plaatse en kon het duo op heterdaad betrappen bij  een voertuig waarvan de motorkap open stond.  Vlakbij lag een zak met daarin koplampen van een ander voertuig uit dezelfde parking. In beide gevallen ging het om een wagen van het merk Audi.
Aanhouding
De verdachten raakten de garage binnen via een deur gelegen aan de zijkant van de ondergrondse parking. De mannen, van 36 en 32 jaar oud, werden opgepakt en zijn onder aanhoudingsmandaat geplaatst.
Oproep
De politiezone Zennevallei riep vorige week nog op voor extra alertheid na eerdere diefstallen van koplampen uit ondergrondse garages. “Een oproep die resultaat opleverde, en dan ook graag herhalen”, klinkt het.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 feb 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief