Opnieuw Duatlon in HALLE: vzw H3O Events zet organisatie verder

C21

Opnieuw Duatlon in HALLE: vzw H3O Events zet organisatie verder

Scherm__afbeelding_2024-02-27_om_11
 
Deze zomer vindt opnieuw de Duatlon plaats in Halle. De vzw H3O Events kan rekenen op de steun van stad Halle om het evenement te organiseren.
De Duatlon vindt dit jaar plaats op vrijdag 16 augustus. De vzw H3O Events neemt de organisatie van Endurance Sports Halle over. H30 Events is onderdeel van de Halse tri- en duatlonorganisatie H3O. Dit keer wordt er een wisselzone ingericht aan de Leide. Het Stationsplein kan namelijk niet volledig gebruikt worden door de bouw van de nieuwe Bospoortbrug.
Belangrijk sportief evenement
De Duatlon is al jaren een belangrijk sportief evenement in Halle. Het is 1 van de grootste duatlons van Vlaanderen. De eerste edities werden door de sportraad georganiseerd. De stad vindt het dan ook belangrijk om de huidige generatie organisatoren te ondersteunen. Daarom sluit het een samenwerkingsovereenkomst af. Zo kan vzw H30 Events rekenen op 5.000 euro subsidie.
Pittig parcours
Het evenement trekt altijd veel deelnemers en publiek. Iedereen is er welkom: mannen, vrouwen, kinderen, G-sporters en duo’s. De pittige parcours zijn afgestemd op zowel ervaren atleten als avontuurlijke beginners. 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 feb 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief