Vanaf 2 maart 2 weken dolle pret op de carnavalsfoor in HALLE

C21

Vanaf 2 maart 2 weken dolle pret op de carnavalsfoor in HALLE

Scherm__afbeelding_2024-02-29_om_20
 

Dit weekend gaat de Carnavalsfoor open in Halle. Met meer dan 100 attracties is de kermis in Halle 1 van de grootste in België. De hele binnenstad wordt zo even een pretpark voor jong en oud.
Op zondag 3 maart, de dag na Kindercarnaval, is de officiële opening van de Carnavalsfoor. Het nieuwe mini-prinsenpaar knipt het openingslint door om 14u33. De meeste attracties blijven staan tot en met woensdag 13 maart. De foorkramers op het Stationsplein vertrekken al op dinsdag 12 maart. Het deel op het J. Possozplein blijft langer staan tot maandag 18 maart. De meeste attracties zijn open vanaf de namiddag tot maximum 1u.
Korting tijdens familiedagen
Op woensdag 6 maart en woensdag 13 maart organiseren de foorkramers familiedagen. Gezinnen krijgen die dagen leuke kortingen op de attracties. De foorkramers die meedoen hangen dan een affiche uit.
Prikkelarme kermisnamiddag
Ook kinderen en personen die gevoelig zijn aan veel prikkels kunnen ook genieten van de Halse carnavalsfoor. Halattraction en de foorkramers organiseren daarom een prikkelarme kermisnamiddag op donderdag 7 maart. Tussen 15u tot 18u worden de lichten gedoofd en het geluid beperkt tot het minimum.
Info:www.halle.be/carnavalsfoor

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 feb 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief