Veeg zwerfvuil van de kaart in HALLE en win een ballonvaart

C21

Veeg zwerfvuil van de kaart in HALLE en win een ballonvaart

Scherm__afbeelding_2024-03-15_om_11
 

‘Samen vegen we zwerfvuil van de kaart!’ dat is het motto van de nieuwe zwerfvuilcampagne waarmee Halle en omliggende gemeenten iedereen oproept om de handen uit de mouwen te steken. De actie loopt van zaterdag 23 maart tot zondag 21 april 2024.

Halle gaat opnieuw voor een proper straatbeeld, samen met Beersel, Dilbeek, Sint-Pieters-Leeuw en Ternat. Neem samen met andere Hallenaren deel aan de actie en schrijf je in via www.halle.be/zwerfvuilactie. Registreer de straten die je opruimt en spreek buren, vrienden, familie, collega’s, klasgenoten of verenigingen aan. De stad voorziet fluohesjes, grijpers, handschoenen en zakken en haalt na de actie de volle zwerfvuilzakken op. Neem ook af en toe een kijkje op de website om alle opruimwerkzaamheden te volgen in onze stad.
Win een ballonvaart
Alle deelnemers krijgen naast een propere straat een zoete lekkernij als beloning! Bovendien wint 1 deelnemer (per gemeente) een ballonvaart voor 2 personen. De ideale manier om vanuit de lucht te genieten van alle schone straten.
Word peter of meter
Goesting gekregen om je na de zwerfvuilactie te blijven inzetten voor een propere buurt? Word peter of meter en zorg voor de opruiming van het zwerfvuil in je straat. Het materiaal krijg je gratis ter beschikking. Je kiest zelf je traject en de tijd die je erin steekt. Inschrijven doe je via www.halle.be/inschrijving-peter-meter-worden-van-een-propere-straat.
Info:www.intradura.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 mrt 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 10 jun 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 09 jun 2024
Marc Sluys | 07 jun 2024
Marc Sluys | 05 jun 2024

archief