Hallerbos voor personen met een handicap

C21

Hallerbos voor personen met een handicap

Hallerbos_hyacinten_
 

Binnenkort bloeien de paarse boshyacinten in het Hallerbos. De stad legt voor het eerst een speciale shuttlebus in voor personen met een handicap. Ook de gewone shuttlebus rijdt opnieuw uit.
Mensen in een rolstoel kunnen perfect meerijden. De shuttlebus rijdt tijdens de festivalweekends op 13 en 14, 20 en 21 en 27 en 28 april, en ook op de feestdag van 1 mei. Deze bus met oprijplaat is voorbehouden aan gebruikers van een parkeerkaart voor personen met een handicap en hun begeleiders.

Vooraf reserveren
Meerijden met deze shuttlebus is gratis, maar je moet wel vooraf een plek reserveren. Dit doe je bij Visit Halle via 02 365 98 50 of aan de toerismebalie in het Historisch Stadhuis (open van woensdag t.e.m. zaterdag van 9u-12u en 13u-16u). De bus stopt aan het Stationsplein en Parking 4 (Dries). Hier start de plateauwandeling van 4 km met een aangepast parcours voor rolstoelgebruikers en bezoekers met beperkte mobiliteit.
 
Gratis shuttlebus
De gewone shuttlebus rijdt ook opnieuw uit. Ook die is gratis. Tijdens de festivalweekends en op 1 mei rijdt de bus van 9u tot 20u. Dan stopt hij elk half uur aan de haltes Stationsplein, Welkomstlaan en Parking 11 (Houtveld). Op zon- en feestdagen is dat om de 20 minuten.
 
Met de fiets naar het Hallerbos
Door de bouw van het nieuwe ecoduct is er weinig parkeerplaats aan het Hallerbos. Als je zorgeloos de bloemen wil bewonderen, kom je best te voet of met de fiets.
 
Info:https://www.visithalle.be/nl/hyacintenfestival
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 apr 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief