Nieuwe uitbater van Delhaize HALLE verwelkomt klanten

C21

Nieuwe uitbater van Delhaize HALLE verwelkomt klanten

Scherm__afbeelding_2024-04-09_om_13
 

Morgen, woensdag 10 april, verwelkomt de nieuwe uitbater van Delhaize Halle zijn klanten. De opening als zelfstandige Delhaize supermarkt is een belangrijk moment voor de nieuwe uitbater, de meer dan 60 medewerkers en de klanten van Delhaize in de regio.

Gemotiveerd team
Vanaf morgen staat Glenn Chrispeels aan het roer van Delhaize Halle. Voor Glenn is dat een belangrijke stap in zijn loopbaan, die hij al een tijdje graag wilde nemen.
“De retailmicrobe kreeg ik al een tijdje geleden te pakken in een andere Delhaize-supermarkt”, vertelt hij. “Ik deed ervaring op als gerant van de AD Delhaize in Hoeilaart. De sector boeide me meteen enorm, en sindsdien werkte ik eigenlijk altijd met het idee in het achterhoofd om ooit eens een eigen winkel uit te baten.”
Toen de kans zich aanbood om Delhaize Halle over te nemen, aarzelde Glenn dan ook niet en werd hij eigenaar van zijn eigen supermarkt. ​
Nog betere klantenservice
Als nieuwe uitbater van Delhaize Halle wil Glenn alles in het werk stellen om klanten van de winkel de best mogelijke service te bieden. Daarbij heeft hij enkele prioriteiten op korte termijn afgelijnd.
 
“We willen in de eerste plaats resoluut de kaart trekken van verse producten”, legt Glenn uit. “Kwaliteit heeft altijd geprimeerd voor Delhaize, en met een heel ruim aanbod aan eigen versneden charcuterie én een eigen kaasaanbod, gaan we die uitstekende kwaliteit ook kunnen bieden.”
Vanaf de zomer start Delhaize Halle bovendien een eigen traiteurafdeling, en gaandeweg komen er ook een heleboel lokale aanvullingen op het mooie assortiment van Delhaize in de rekken.
Delhaize Halle in cijfers:
62 medewerkers
2.000 m² winkeloppervlakte
15.000 producten
7 kassa’s, 8 quick scans en 75 selfscans
10% korting op meer dan 5.000 producten met NutriScore A of B voor Superpluskaarthouders
Delhaize Collect
Ook nu Delhaize Halle uitgebaat wordt door een zelfstandige eigenaar, kunnen klanten er terecht voor de Collect-service voor producten die ze bestellen op delhaize.be.
Openingsuren
De openingsuren van Delhaize Halle zien er als volgt uit:
Maandag – zaterdag: 8u – 20u
Gesloten op zondag
Adres Delhaize Halle: Basiliekstraat 130 – 1500 Halle (ingang via Suikerkaai)
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 apr 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 20 mei 2024
Devogeleer Emile | 17 mei 2024

archief