Record Store Day bij My Generation in HALLE

C21

Record Store Day bij My Generation in HALLE

Sherman_press3__light__2
 
Op zaterdag 20 april vieren de onafhankelijk platenwinkels opnieuw Record Store Day, al voor het 16de jaar.  Van 10u00 tot 18u00 is de winkel de ontmoetingsplek voor muziekliefhebbers, verzamelaars en muzikanten om gezamenlijk de cultuur van de onafhankelijke platenzaak te vieren. Tevens zijn we uitzonderlijk open op zondag 21 april van 14u00 tot 17u00.
 
Zoals elk jaar organiseren we instore concerten, dit jaar zijn dit WAAN (14u00) en SHERMAN (15u00) (zie bio’s van beide artiesten). Tijdens de dag zijn er DJ’s voorzien.
 
Exclusieve releases
Bij My Generation verschijnen op Record Store Day ongeveer 120 bijzondere releases in gelimiteerde oplage die alleen op 20 april te bemachtigen zijn. Denk hierbij aan niet eerder verschenen muziek, deluxe editions, unieke live registraties en langverwachte heruitgaven van artiesten als Pearl Jam, Blur, David Bowie, Elton John, The Doors en veel veel meer.
 
Over Record Store Day
Record Store Day (RSD) vindt plaats in meer dan 2.000 platenzaken, in 23 landen en is hiermee het grootste en tegelijk het meest intieme muziekevenement ter wereld. Op deze jaarlijkse internationale feestdag vieren muziekliefhebbers, artiesten en winkelpersoneel hun gezamenlijke liefde voor de onafhankelijke platenzaak. Met exclusieve releases op vinyl en met live optredens, signeersessies en meet & greets in de platenzaken.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 apr 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 20 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 17 mei 2024

archief