Koop een hippe pleister van Camille en steun Rode Kruis HALLE

C21

Koop een hippe pleister van Camille en steun Rode Kruis HALLE

Scherm__afbeelding_2024-04-11_om_17
 

De verkoop van een hippe pleister met Camille Dhont erop helpt het Rode Kruis van Halle met de uitbouw van de nieuwe materiaalwagen. Tussen 18 april en 2 mei verkopen de vrijwilligers de pleisters aan 10 euro. Op zaterdag 20 april koop je ze ook op de Grote Markt tijdens ‘Rode Kruis Halle bruist…’

De vrijwilligers van het Rode Kruis van Halle staan op evenementen paraat om mensen te helpen. Als er ergens een ramp gebeurt, kunnen slachtoffers ook op hen rekenen. Tegelijk zorgen ze in Halle voor een deel van de dringende hulpverlening via 112.

Camille prijkt op de pleisters
Om de werking te verzekeren trekken ook de vrijwilligers van de afdeling opnieuw de straat op om pleisters te verkopen. Niemand minder dan zangeres Camille Dhont zal - in de vorm van haar populaire stripfiguur - op de verpakking van de pleisters prijken.
 
Live-uitzending met Radio Victoria op 20 april
Je kan de pleisters kopen van de medewerkers op kruispunten, parkings, evenementen en aan supermarkten. Ook tijdens ‘Rode Kruis Halle bruist…’ kan je de pleisters kopen. De Rode Kruis-afdeling organiseert het evenement samen met Victoria Happy Music Halle Vanaf 9u tot 17u zendt het radiostation live uit op de Grote Markt. De hele dag door treden artiesten zoals Benny Michiels, Prins John, Prins Wouter, Prins Belleman & Prinses Bellevraa, De Decibells en Yves Segers.
 
Opbrengst gaat naar uitbouw materiaalwagen
Met de opbrengst van de vorige editie werd een grote interventie- en materiaalwagen aangekocht. Die zal gebruikt worden om groot materieel en hulpverleners naar evenementen en rampgebieden te brengen. De opbrengst van dit jaar wordt verder gebruikt voor de uitbouw van het voertuig. De pleisters en gadgets kosten 10 euro.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 apr 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 20 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 17 mei 2024

archief