Zonnig Huis organiseert wandelmarathon tijdens Week van de Valpreventie

C21

Zonnig Huis organiseert wandelmarathon tijdens Week van de Valpreventie

Wandelmarathon_felix_marc_24
 
De Week van de Valpreventie staat dit jaar in het teken van bewegen. Medewerkers van het woonzorgcentrum Zonnig Huis organiseren daarom van 22 tot en met 29 april een wandelmarathon. Op woensdag 24 april krijgt de kilometerteller een boost met een muzikale wandeling naar de atletiekpiste van sportcomplex De Bres. Een brassband zorgt voor de sfeer!
 
Wandelparcours binnen en buiten
Tijdens de Week van de Valpreventie zet woonzorgcentrum Zonnig Huis graag het belang van regelmatig bewegen in de kijker. Ook dit jaar vindt er daarom een wandelmarathon plaats. De deelnemers kunnen 4 verschillende parcours in en rond woonzorgcentrum Zonnig Huis volgen, zowel binnen als buiten. Zo wil het woonzorgcentrum bewoners aanzetten om, samen met familie, vrienden en medewerkers, zoveel mogelijk te stappen.
 
Muzikale boost
Op woensdag 24 april nemen de bewoners met familie, vrienden en medewerkers bovendien deel aan een muzikale wandeling om de kilometerteller een boost te geven. Vanaf 14u vertrekken ze samen naar de atletiekpiste van sportcomplex De Bres. Daar leggen zo’n 100 personen samen zoveel mogelijk kilometers af. Een brassband zorgt ondertussen voor de gepaste ambiance.
 
Gala van de Gouden Wandelschoen
Op maandag 29 april wordt de Week van de Valpreventie in het Zonnig Huis afgesloten met het ‘Gala van de Gouden Wandelschoen’. Tijdens deze prijsuitreiking wordt bekend gemaakt hoeveel kilometers alle bewoners en medewerkers van het Zonnig Huis gedurende de hele week samen hebben afgelegd en worden de bewoners en de medewerkers die het meest gewandeld hebben in de bloemetjes gezet.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 apr 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 02 mei 2024
Marc Sluys | 02 mei 2024
Marc Sluys | 01 mei 2024
Marc Sluys | 30 apr 2024

archief