De HALSE blokspot opent opnieuw zijn deuren!

C21

De HALSE blokspot opent opnieuw zijn deuren!

Scherm__afbeelding_2024-05-09_om_11
 
Ben je op zoek naar een rustige plek om te studeren? In mei en juni ben je welkom in JC De Kazerne en op de kasteelzolder in Lembeek om met je neus in de boeken te duiken.
De dienst Kinderen en Jongeren organiseert tijdens de verschillende examenperiodes een blokspot. Zo wil de stad Halle studenten van zowel het secundair als het hoger onderwijs een rustige studeerplek aanbieden.
JC De Kazerne in Halle-centrum (Leide 3) opent zijn deuren vanaf dinsdag 14 mei tot en met zondag 30 juni 2024. Deze blokspot is elke dag open van 8u tot 22u. Er is plaats voor een 170-tal studenten.
Ook op de Kasteelzolder in Lembeek (Bondgenotenstraat 16) kan je terecht van dinsdag 14 mei tot en met zondag 30 juni 2024. Deze blokspot is elke dag open van 8u tot 20u. Op maandag is de blokspot open tot 18u. Hier is plek voor een 30-tal studenten.
Op voorhand inschrijven hoeft niet.
Gratis wifi
Naast gratis wifi voorziet de stad ook gratis water, chocomelk, thee en koffie. Verder zijn er in JC De Kazerne een koelkast en een microgolf beschikbaar. De stad richtte ook een ontmoetingsruimte in, zodat studenten de nodige pauzes kunnen inlassen en even kunnen ontspannen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 mei 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 20 mei 2024
Devogeleer Emile | 17 mei 2024

archief