Kunsten Bo(!)s des Arts in het park van LEMBEEK op 20 mei

C21

Kunsten Bo(!)s des Arts in het park van LEMBEEK op 20 mei

Scherm__afbeelding_2024-05-09_om_12
 

Op pinkstermaandag 20 mei is het kasteelpark van Lembeek opnieuw het decor voor Kunsten Bo(!)s des Arts: een feestelijke en culturele ontmoeting tussen Vlamingen en Walen. Je kan er de hele dag artiesten uit het noorden en het zuiden van ons land ontdekken.

De cultuurcentra van Halle, Beersel, Ittre, Tubize, Rebecq, de cultuurvereniging van Braine en het cultureel centrum van Waals-Brabant organiseren op pinkstermaandag 20 mei opnieuw Kunsten Bo(!)S des Arts, een feest rond cultuur en ontmoeting over de taalgrenzen heen.
 
Circus en theater in het midden van de natuur
Het Kasteelpark van Lembeek vormt ook dit jaar het prachtige decor. Vanaf 11u kan je je midden in de natuur laten betoveren door dans, circus, theater, en muziek. Geniet samen met je gezin van de verschillende activiteiten en expo’s, proef heerlijke zoete en hartige producten en les je dorst aan de bar met lokale drankjes.
Praktisch:
Waar: Kasteelpark Lembeek, Bondgenotenstraat, 1502 Lembeek
Wanneer: pinkstermaandag 20 mei (vanaf 11u)
Toegang: 5 euro / gratis voor kinderen jonger dan 12
Info: www.vondel.be
Bereikbaarheid 
Kom zoveel mogelijk te voet of met de fiets naar het Kasteelpark in Lembeek. Of neem de trein of bus, het park ligt op wandelafstand van het station van Lembeek. Kom je toch met de wagen, parkeer je dan op de parking van het station van Lembeek of in de omgeving van het Claesplein. Je kan ook gratis parkeren op parking Colruyt Wilgenveld en gebruik maken van de pendelbus. Van 10u40 tot 18u40 rijdt een gratis pendelbus vanuit Halle naar Lembeek en terug.
Voor de veiligheid van de bezoekers zal de Bondgenotenstraat afgesloten zijn voor het verkeer. Er zal ook een parkeerverbod gelden in de Bondgenotenstraat en de Gasthuisstraat. 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 mei 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 20 mei 2024
Devogeleer Emile | 17 mei 2024

archief