Bespaar geld en energie met het Groepsaanbod Renovatie van Klimaatpunt

C21

Bespaar geld en energie met het Groepsaanbod Renovatie van Klimaatpunt

Scherm__afbeelding_2024-06-06_om_17
 

Wil je je huis toekomstbestendig maken en tegelijkertijd besparen op je energierekening? Dan is het nieuw Groepsaanbod Renovatie van Klimaatpunt iets voor jou. Je krijgt gratis en onafhankelijk advies over hoe je je huis duurzaam kunt renoveren met de hulp van betrouwbare aannemers.

Is je huis niet goed geïsoleerd? Dan verlies je veel warmte en betaal je te veel voor je energie. Dat is zonde. Met het Groepsaanbod Renovatie van Klimaatpunt kun je je huis beter isoleren en zo geld en energie besparen. Je krijgt gratis advies van een expert die je helpt om de juiste keuzes te maken. Je kunt ook een goede offerte krijgen van een aannemer die je kan vertrouwen. Zo maak je je huis klaar voor de toekomst.
 
Van dakisolatie tot spouwmuurisolatie
Met het Groepsaanbod Renovatie kan je gemakkelijk een voordelige en kwaliteitsvolle offerte krijgen voor een reeks energiebesparende maatregelen, via betrouwbare aannemers. Dit gaat concreet over hulp bij werken aan: dakisolatie (aan de binnenzijde van het dak) of isolatie van de zoldervloer, het plafond van de garage of de kelder, spouwmuurisolatie en het vervangen van glas.
 
De investeringen verdienen zichzelf vaak al terug in minder dan 5 jaar.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jun 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 18 jun 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief