Boekvoorstelling en signeersessie tijdens Dag van de Boekhandel en de braderie

C21

Boekvoorstelling en signeersessie tijdens Dag van de Boekhandel en de braderie

Img-20240629-wa0015
 

 Afgelopen zaterdag 29 juni was het feest in de Standaard Boekhandel te Halle. Niet alleen was het Dag van de Boekhandel en braderie in de stad. Marieken had in haar winkel ook maar liefst vier auteurs te gast voor de voorstelling van hun boeken en een bijhorende signeersessie.

Ellen Michiels (38) uit Pepingen kwam, na een geslaagde boekvoorstelling in maart dit jaar, graag nog een tweede keer langs om de mensen te laten kennis maken met haar debuutboek ‘De reis naar De Wereld’ (december 2023).
“Het mooiste wat je kunt worden is jezelf” : Ga in deze avonturenroman mee op reis met Matto, die tijdens zijn zoektocht naar De Wereld op de meest magische en wonderbaarlijke plaatsen terecht komt en waarop hij de meest eigenaardige, bijzondere en memorabele mensen, dieren en wezens ontmoet. Wat begon als een reis met bestemming De Wereld, zal misschien eindigen in het vinden van iets nog veel belangrijkers?
 
Tania Ghyselinck (54) uit Sint-Pieters-Leeuw nam haar debuutboek ‘Illusionista, For you Paige’ (januari 2024) mee. Dit boek was een moeder- dochter project, want haar dochter Lauren Pletinckx (27) ontwierp de cover van het boek. Zij verzorgde ook, naast enkele bekende tekenaars zoals Urbanus, Merho, Mrs Doodle en Steve Van Bael, mee de illustraties van het boek.
‘Illusionista, For you Paige’: het eerste JUKEBOOK? Tijdens de lockdown krijgt Paige meermaals verbijsterend nieuws te verwerken. Ze besluit resoluut om zich erdoorheen te schrijven, onder andere in brieven aan een steun en toeverlaat aan de andere kant van de wereld. Het wordt een filmische trip down memory lane met als ultieme therapie Music & Lyrics.
 
Ook Annick Bardijn (49) uit Ternat was van de partij en nam haar boek ‘Mijn bizarre tante D’ (april 2024) mee. Dit is Annick’s tweede boek na haar debuutboek ‘Kattenkasteel’.
Wanneer Zoé bij haar bizarre tante D moet gaan logeren, wacht haar een saaie, teleurstellende vakantie. Maar al snel komt hier verandering in… Wat is er toch aan de hand en wat hebben de graancirkels hiermee te maken? Wanneer tante D verdwijnt, raakt alles in een stroomversnelling. Wie zijn hun achtervolgers? Wie is nog te vertrouwen?
 
And last but not least kwam ook Dirk Vanderlinden (61) uit Herfelingen zijn (ondertussen al elfde !) boek ‘Een gevaarlijk kwartet’ (juni 2024) voorstellen dat hij schreef samen met Beatrijs Vermaercke. Het boek hoort thuis in zijn The Vandiesel Company reeks.
In ‘Een gevaarlijk kwartet’ krijgt een jonge juriste in Brussel een gevoelig dossier toegespeeld en krijgt ze plots de onverdeelde aandacht van vier mannen. Laat je meeslepen in deze spannende thriller, waarin niets is wat het lijkt en de inzet hoger is dan ooit tevoren
 
De vier auteurs zijn allen oorspronkelijk afkomstig uit Halle en speelden hier dus een thuismatch op deze fijne en geslaagde boekendag.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 jul 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief