Nieuwe spannende roman Een gevaarlijk kwartet van Dirk Vanderlinden en Beatrijs Vermaercke

C21

Nieuwe spannende roman Een gevaarlijk kwartet van Dirk Vanderlinden en Beatrijs Vermaercke

Img_9307
 
Img_9310
Img_9311
Img_9305
 

Uitgeverij FOXTAW is verheugd de aankomende release van een meeslepende nieuwe roman aan te kondigen: 'Een gevaarlijk kwartet', geschreven door het schrijversduo Dirk Vanderlinden en Beatrijs Vermaercke. Dit boek, ideaal voor de zomermaanden, belooft de lezer een spannend avontuur dat vanaf de eerste pagina zal intrigeren.

Over het boek:
In 'Een gevaarlijk kwartet' maken we kennis met Helena, een jonge juriste die zich net in de bruisende stad Brussel gevestigd heeft. Wanneer Helena op haar werk een uiterst gevoelig dossier toegewezen krijgt, ziet ze dit aanvankelijk als een geweldige carrièrekans. Maar al snel verandert haar leven in een complexe wirwar van intriges en spanningen. Plots wordt ze benaderd door verschillende mensen die allemaal hun eigen agenda lijken te hebben. De druk neemt toe en Helena moet beslissen wie ze kan vertrouwen en wie niet. Wat begint als een carrièrekans, verandert in een gevaarlijk spel waarin haar toekomst op het spel staat.
Over de auteurs:
Dirk Vanderlinden en Beatrijs Vermaercke hebben samen een boeiend verhaal geschreven dat zowel de hartslag van Brussel vangt als de diepgaande psychologie van hun personages verkent. Hun samenwerking resulteert in een verhaal dat niet alleen spannend en meeslepend is, maar ook de complexe relaties tegen het decor van de hoofdstad blootlegt.
Boekpresentatie en beschikbaarheid:
'Een gevaarlijk kwartet' is vanaf 28 juni – zowel in paperback als eBook – te bestellen zijn via de uitgeverij. De officiële boekpresentatie vindt plaats op 4 juli 2024 in het prachtige decor van Hof te Mergelingen in Gooik, waar de auteurs aanwezig zullen zijn om het boek te bespreken en te signeren.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 jul 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief