Rotary SINT-PIETERS-LEEUW maakte haar clubkas leeg

C21

Rotary SINT-PIETERS-LEEUW maakte haar clubkas leeg

Editiepajot_spl_rotary_foto_merckx
Foto Felix Merckx
 

Rotaryclub Sint-Pieters-Leeuw organiseerde in september 2009 een familie wandelzoektocht ten voordele van VZW De Poel. De opbrengst ervan werd nu overhandigd aan Bert Hendrickx van vzw De Poel.
Hij kreeg een cheque van 7.772 euro, bedrag dat gaat aangewend worden voor de aankoop van een hoog-laag bad voor de vestiging in Ternat.

Voor vzw De Poel is niet alleen preventie van rugklachten belangrijk, maar ze willen ook het comfort en de veiligheid van de gasten verhogen. Het bad dat zal aangekocht worden moet hieraan bijdragen.
 
Rotary is een wereldwijde Organisatie van vertegenwoordigers uit de zakenwereld, administratie en vrije beroepen die zich bewust willen inzetten voor de medemens. In een wereldwijde actie van dienstbetoon.  streeft Rotary naar hoogstaande ethische normen in het zakelijke en professionele leven en stelt alles in het werk om de vrede en de verstandhouding onder de mensen en de volkeren te bevorderen en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, taal, huidskleur, nationaliteit, filosofische of godsdienstige overtuiging.
 
Rotaryclub Sint-Pieters-Leeuw organiseert op 18 maart een avondvoordracht in Kasteel Coloma om 20.00 uur. Gastspreker is vice Eerste—Minister en Minister van Buitenlandse Betrekkingen Steven Vanackere.
 
De opbrengst van deze avond gaat integraal naar de sociale doelen in binnen- en buitenland.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 mrt 2010
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief